top of page
L.S. Flocking textuekdruk

Grote variëteit aan textielbedrukking voor privépersonen, verenigingen en bedrijven

Zeefdruk

Zeefdruk is een druktechniek op basis van sjablonen, die steeds populairder is binnen de textieldruk. Zowel voor polo’s als voor jassen, sweaters en T-shirts is zeefdruk een geliefde techniek. Om uw textiel van een zeefdruk te voorzien, maken wij gebruik van een zeefdrukraam, een foto-emulsie, een uv-lichtbron en een grafisch sjabloon. We spannen de te bedrukken textiel over het zeefdrukraam, brengen de foto-emulsie aan en belichten deze met de uv-lichtbron. Met behulp van inkt en een rakel wordt het grafisch sjabloon op de textiel gedrukt. Deze techniek levert een prachtig resultaat op en staat garant voor jarenlang plezier van uw textiel.

zeefdruk
borduren

Borduren

Borduren is dé techniek bij uitstek voor personalisatie in de vorm van logo’s of teksten op onregelmatige oppervlakken. Denk daarbij aan handdoeken, badges, fleecejassen, hemden en polo’s. Borduren is een duurzame techniek die uw textiel een chique, robuuste uitstraling geeft.

Digitale druk

Digitale druk, ook wel transferdruk genoemd, is een vrij nieuwe techniek die het mogelijk maakt om fotografische afbeeldingen van verschillende resoluties op kleding of andere textiel te printen. De over te brengen afbeelding wordt uitgesneden en samen met het te bedrukken kledingstuk in een pers op hoge temperatuur en onder hoge druk geplaatst. Door beide items tegen elkaar te persen, hecht de afbeelding zich vast op het textiel. Digitale druk wordt doorgaans toegepast op T-shirts, polo’s en sweaters.

transfert druk
transfertdruk
72866443_2218241625134091_54561753988385

Wij doen alles in eigen beheer. Zowel voor de aankoop van uw textiel als voor de bedrukking ervan, kunt u in ons atelier terecht. Wenst u uw kledij te voorzien van personalisatie met zeefdruk, digitale druk of door te borduren?

Bel of mail ons en vraag een gratis offerte aan.
bottom of page