top of page
Reclamenstudio

Reclamestudio L.S. Flocking

kaartjes

Brede waaier aan promotiematerialen

Heeft u een evenement op het programma staan waarvoor u op zoek bent naar in het oog springend promotiemateriaal? Of bent u eigenaar van een eigen zaak en heeft u nood aan een betrouwbare partner voor uw reclamedrukwerk? Bij L.S. Flocking staan wij elke dag opnieuw klaar met een breed gamma aan promotiematerialen in alle denkbare formaten en uitvoeringen.

Reclamedrukwerk

Om uw evenement te doen slagen, is aantrekkelijk reclamedrukwerk essentieel. L.S. Flocking zorgt voor originele publiciteit op uw flyers, affiches, polsbandjes, et cetera.

Roll-ups

Roll-ups zijn rechtopstaande spandoeken die goed van pas komen tijdens een beurs, een presentatie of een tentoonstelling. Wij maken roll-upbanners in verschillende afmetingen, met of zonder verwisselbaar bannerdoek en met of zonder draagtas. Roll-upbanners zijn opvallend en kunnen op eender welk moment opgerold worden om meer ruimte te creëren.

Stickers

Snel en voordelig de aandacht trekken op een evenement doet u met promotionele reclamestickers. Bestel uw stickers in de gewenste grootte en maak uw keuze uit stickers voor binnen- of buitengebruik.

stickers
Stickers

Banners

Een banner met uw logo of naam op voor uw beursstand om op te vallen? Of liever een roll-up banner voor uw event/aanbiedingen te promoten? Het is precies daarom dat een banner het uitstekende promotiemateriaal is voor uw event. Bij L.S. Flocking heeft u de keuze uit banners in verschillende materialen, groottes en afwerkingen.

Andere eventmaterialen

Ook voor andere gepersonaliseerde eventmaterialen staat L.S. Flocking met plezier voor u klaar. Beachflags, displays, spandoeken. U noemt het maar!

72866443_2218241625134091_54561753988385

Zoekt u naar een reclamestudio voor het drukwerk voor uw event in Vilvoorde of elders in België? 

Doe een beroep op de deskundige service van L.S. Flocking.
bottom of page